A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

III. Forduló
 722
A hétvégén lejátszották az NBI-es férfi bajnokság utolsó, őszi fordulóját. Az élen álló csapatok fölényesen győztek (Grassalkovich – Építők 0 – 6, Szt. László – Soroksári 0 – 6). Az őszi idényt a címvédő Soroksári HC nyerte, de csak jobb gólkülönbségével előzi meg a második helyezett Építők HC-t. Harmadik a Szt.László DSE, negyedik a Grassalkovich SHC. Folytatás tavasszal.

 

 

Előzmények

 

2019.09.30.: Budai Csanád (34’) és Olasz Balázs (40’) góljaival 1 – 1 -es döntetlennel ért véget az Építők HC – Soroksári HC rangadó. Végig izgalmas mérkőzést láthattak a nézők, de a pályán és azon kívül elszabaduló indulatokkal kezdeni kellene valamit, mert az tönkre teszi a játékot. A nap másik mérkőzésén a Szt. László DSE 3 – 0 – ra győzött a Grassalkovich SHC ellen.

2019.09.23.: Szeptember 22-én, vasárnap, két mérkőzéssel elkezdődött a férfi, nagypályás magyar bajnokság 2019-2020-as idénye. A nyitómérkőzésen a címvédő Soroksári HC magabiztosan 11 - 1 (4 – 0)-re nyert a Grassalkovich SGC ellen. A második mérkőzésen az Építők HC 3 – 1 (3 – 0)-re győzött a Szent László DSE ellen. Folytatás, Soroksár-Építők rangadóval a jövő vasárnap.

Nyilatkozatok