A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Második és hatodik hely a szabadkai öregfiúk tornán
 711
Két csapattal indult a magyar öregfiúk válogatott a szabadkai öregfiúk tornán, ahol a fiatalabb csapat a második, míg az időseb a hatodik helyen végzett. Gratulálunk a remek szerepléshez. Zsoldos András beszámolója.

Két csapattal vettek rész a magyar veteránok a hagyományos szabadkai nyári öregfiúk tornán. A fiatalabb csapat a döntőt sajnos 2-0 vezetés után 3-2 re elveszítette, így a második helyezést érte el, amihez gratulálunk, mert azért nekik is bele kellett tanulni ebbe a se nem terem se nem nagypályás szabályok szerinti játékba.

Sajnos egy két veteránunk a végére teljesen elkészült az erejével, de ez így is kiváló teljesítmény! A torna gólkirálya Losonczi Zoltán volt hat góllal. Második csapatunk is tisztességesen helyt állt, de az tudtuk, hogy ez a torna alapjában nem a hatvan pluszosokról szól. Ennek ellenére mi is nagyon jót játszottunk. Ezen sorok írójának az az élmény adatott meg, hogy emberfogásban foghatta a jelenlegi felnőtt (EB-re utazó) szlovén felnőtt válogatott befejező csatárát. A teljes igazsághoz tartozik, hogy a szlovén fiú nagyon kíméletes volt.

Egy ezzel egy időben futó női tornán vett részt az AGYSE nő csapata. Ők egy másik, egy szabadtéri tornán vettek részt, de a tornát a vihar vasárnap délelőtt sajnos elmosta, így a magyar lányok négy mérkőzés, négy győzelem után kénytelenek voltak hazautazni. Gratulálunk az ő szereplésükhöz is!

A szombati mérkőzések után a vendéglátók egy fenomenális marhapörkölttel és hangulatos élő délszláv zenével kedveskedtek a résztvevőknek.

Elhatároztuk, hogy jövőre újra elmegyünk.


A magyar "öregfiúk" válogatott:

 

 

Előzmények

2019.06.21. : Az idei évben két csapattal képviselteti magát a hagyományos  szabadkai kispályás gyeplabdatornán a magyar öregfiúk válogatott. Indul egy fiatalabb játékosokból álló „A” csapat és egy korosabb „B” csapat. A torna június 22-23- án kerül megrendezésre a már ismert sátortetős , kis műfüves pályán. Találkozó : június 22 –én 8 órakor a Népligetben a Planetáriumnál.

 A torna programja, PDF (181KB)