A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Az elnökség közleménye
 651
Mar reggel, a Magyar Gyeplabda Szakszövetség egy - a lemondás és az új elnök megválasztásával kapcsolatos - közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz.

Mint azt már korábban tudattuk, Szakszövetségünk elnöke- Romhányi Károly - lemondott tisztségéről. A klubvezetőkkel történt szóbeli egyeztetések után az elnökség úgy döntött, hogy mivel 2019 tavaszán teljes tisztújítás szükséges ezért most az átmeneti időszakra nem választunk elnököt (mire a jogi procedúrák lezajlanak új választást kellene kiírni).   A 2019 év tavaszán teljes tisztújító közgyűlést tartunk, mely az elnökségen kívül az összes választott tisztséget érinti.

Ezúton kéri az elnökség, hogy a jelentkezők pályázataikat a Főtitkár részére E-mailben, címre vagy papíralapon, postai úton a Szövetség címére (ajánlott tértivevény) Magyar Gyeplabda Szakszövetség 1133 Budapest Vág utca 7. adja be.

A pályázat tartalmazza a pályázó szakmai önéletrajzát és a terveit, elképzeléseit a Szövetség munkájával kapcsolatban. A pályázat beadásának határideje 2019 január 31.

Zsoldos András és Ferenczi Ferenc
Alelnökök