A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

A Soroksári HC II. a bajnok
 1649
Az utolsó, 10. játéknapon is igazán izgalmas, nyílt mérkőzéseket hozott a 2019-es Holi5 szabadidős bajnokság. A díjátadót, a rákövetkező héten szombaton, a Legenda Centerben tartották, igazán jó hangulatban. A Piros-Fehér HC rendezésében lezajlott bajnokság sok izgalmas, jó iramú, kiváló hangulatú mérkőzést eredményezett. Jövőre ősztől újra megrendezzük a Holi5 bajnokságot és ha tudjuk bővítjük, szélesítjük a szabadidős bázist mert hisszük, hogy csak széles, erős bázisra, bajnokságokra épülhet csak a jövőbeni versenysport. Egy csapatnak MINDEN HÉTRE EGY MÉRKŐZÉS kell legyen a cél, úgy gondolom ez lehet a fejlődésünk kulcsa. KÖSZÖNET AZ ASSISTANT MUNKÁÉRT: Suba Tamásnak(kiírás eredmények) Cservák Bencének (bíró) Czifra Viktornak(bíró) és Balázs Lajosnak (hockey.hu) ÉS NEM UTOLSÓ SORBAN A HOLI5 RÉSZTVEVŐKNEK!


2019. 04. 04. Soroksár I - Piros-fehér HC


Előzmények

2019.04.19 : Március 14-én elkezdődött a 2019-es Holi5s kupa sorozata. Csütörtökönként 18.30 órai kezdéssel a Móra Ferenc Általános iskola pályáján (1144 Budapest, Újváros park 2.) .Az idei rövid tavaszi bajnokságra 5 csapat nevezett a hazai PHC mellett a tavalyi kupagyőztes Soroksáriak 2 csapattal, a Seniorok tapasztalt csapata és a tavalyi 3. helyezett ARES gyeplabda csapat. Cikkünk folyamatosan frissül a mini weboldalon megtalálhatjátok az eredményeket. (6. játéknap eredményei)

Tavasszal (2019) indul a Holi5s kispályás szabadidős kupa a Piros-Fehér HC rendezésében. A 2017-18-as Holi5s kupát rendszerében, hangulatában próbáljuk követni (vegyes csapatok, kedvezőbb korosztály korlát). A kupa feltételeiben változás csak a helyszín és a 40x20-as pályaméret lesz. Várjuk csapatok, egyének jelentkezését! A csapat létszám 4+1 a módosított Hockey5s szabályok szerint. A jelentkezéseket a pirosfeherhc@gmail.com -ra várjuk, ott válaszként küldjük a jelentkezési lapot és a részleteket. Telefonon: Kerekes János 06 30 755 2209