A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Indul a férfi válogatott a 2019-es Eb-n
 1284
Bár korábban lemondtuk, a MOB támogatásával és az EHF rendkívüli engedélyével mégis részt vesz a magyar férfi gyeplabda válogatott az Európa-bajnokságon, Helsinkiben. Köszönet ez Elnökségnek a kitartó munkáért!

Kedves Sporttársak!

A Szakszövetség elnöksége örömmel értesíti a hokis társadalmat, hogy a MOB támogatásával sikerült forrást találni a magyar férfi gyeplabdaválogatott 2019-évi Helsinkiben megrendezésre kerülő EB szerepléséhez. A versenyen való indulásunk ügyében bekövetkezett kedvező változásra az elnökség kitartó lobbi tevékenységének eredményeként került sor. A MOB a pályaépítési projektünk elhúzódásáért ezzel kívánta kifejezni szorult helyzetünk miatti együttérzését és a nemzetközi szereplésünk fontosságát.

Az EHF az indulásunk lemondása és a jelentkezési határidő letelte ellenére, a 23-án szombaton elküldött kérésünkre elfogadta a megkésett jelentkezésünket.Kérem az érintett játékosokat és sportvezetőket, a válogatottkeret minden tagját, hogy a felkészülésre még rendelkezésre álló idő alatt tegyenek meg minden elvárhatót a versenyekre való felkészülésben.

MGYSZ Elnökség