A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Bajnok a Szt. László DSE
 410
A 2018-2019-es NBII-es (szabadidős) terembajnokságot a Szent László Gimnázium DSE nyerte 100%-os teljesítménnyel. Második helyen zárt a Magyar Öregfiúk Válogatott. Harmadik az újonc Piros-Fehér HC, míg negyedik lett az Építők HC csapata végzett. A bajnokság legeredményesebb játékosa Szendrei Áron (SZLG DSE) lett 9 találattal.

 


A záró forduló igen izgalmasan alakult. AZ első mérkőzésen a Piros-Fehérek és az Építők játszottak egymással. A szoros és fordulatos találkozót végül a Piros-Fehérek nyerték 5-4-re, bebiztosítva dobogós helyezésüket a bajnokságban. A másik találkozón az Öregfiúk mérkőztek meg a Szent Lászlóval. Eseménydús mérkőzésen nyert a Szent László 3-0 arányban az Öregfiúk Válogatottja ellen.

Eredmények:

Piros-fehér HC – Építők HC 5 - 4
Magyar Öregfiúk Válogatott – SZLG DSE 0 - 3

Egy héttel később ismét találkoztak a csapatok. Először az Öregfiúk válogatott játszott az Építők Hc-vel. A mérkőzésen 4-2-re nyert az Öregfiúk. A másik találkozón a Szent László és az Piros-Fehérek mérkőztek meg egymással. Szoros kezdés után magabiztos, 7-2-es győzelmet aratott a Zöld-fehér Szent László.

Eredmények:

Magyar Öregfiúk Válogatott – Építők HC 4 - 2
Piros-Fehér HC – SZLG DSE 2 - 7

Az első mérkőzésen a Szent László játszott az Építők HC csapatával. A szoros első félidő után a Szent László uralta a játékot, 5-3-re nyerte a gimnáziumi csapat a mérkőzést. A másik találkozón az Öregfiúk Válogatott játszott az újonc Piros-Fehér HC csapatával. A fordulatos mérkőzésen nem jutottak dűlőre a csapatok, 4-4-es döntetlennel ért véget a találkozó.

Eredmények:

SZLG DSE – Építők HC 5 - 3
Piros-Fehér HC – Magyar Öregfiúk Válogatott 4-4

Az első napon a legmagabiztosabb játékot a házigazda Szent László mutatta, mindkét mérkőzésüket megnyerték. A Piros-Fehér HC sajnos csak a második mérkőzésére tudott csak kiállni, mely meccsen nagyarányú, 9-0-s vereséget szenvedtek a Szent László ellen. Az Építők HC első mérkőzésén nagy küzdelemben maradt alul az SZLG-vel szemben 1-4 arányban, de az Öregfiúk elleni találkozón javítottak, kemény mérkőzésen nyertek 4-2-re.

Február harmadikán újabb mérkőzésekkel folytatódott a szabadidős bajnokság. Az első találkozón, szoros küzdelemben 4-2 arányban legyőzte a Piros-Fehér HC az Építők HC csapatát.

A másik találkozón a Szent László magabiztos, 3-1-es győzelmet aratott az Öregfiúk Válogatott ellen, így továbbra is vezetik a tabellát.

Eredmények:

I. forduló (01. 17.)

Építők HC – SZLG DSE 1-4
Piros-Fehér HC – Magyar Öregfiúk Válogatott
Építők HC – Magyar Öregfiúk Válogatott
SZLG DSE – Piros-Fehér HC

II. forduló (02. 03.)

Építők HC – Piros-Fehér HC 2-4
SZLG DSE – Magyar Öregfiúk Válogatott 3-1

 

Előzmények

2019.02.04.: Január 13-án elkezdődött az NBII-es, más nevén Szabadidős terembajnokság. Négy mérkőzést rendeztek az első fordulóban. A bajnokság érdekessége, hogy klubcsapatok mellett bemutatkozott a Magyar Öregfiúk Válogatott is.