A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

II-IV. Forduló
 785
Három játéknappal is folytatódott a női nagypályás bajnokság, melyeken izgalmas mérkőzéseket láthattunk, szóval komoly harc várható idén a bajnoki címért.

Olcote HC – BKG DSE-Fasor 2-3 (1-1): Az utolsó játéknap első mérkőzését az Olcote HC játszotta a BKG DSE Fasor csapat ellen. Szoros és izgalmas mérkőzést láthattunk a pályán. Az eseménydús mérkőzést a Fasor csapata nyerte 3-2-re.
Góllövők: Barki Zsófia (14’), Józan Sára (46’ – büntetőből); illetve Tóth Zsuzsanna (10’ – büntetőből, 43’), Csengeri Borbála (35’).
Játékvezetők: Ferenci Ferenc, Szűcs Ádám

 

SZLG DSE – Olcote HC 3-2 (2-1): Az ősz utolsó mérkőzését a Szent László DSE játszotta az Olcote HC csapatával. A reggeli találkozóhoz hasonlóan itt is szoros harcban maradt alul az Olcote, 3-2-es győzelmet aratott a Szent László.
Góllövők: Béres Katalin (19’, 22’, 41’); illetve Józan Sára (1’), Barki Zsófia (37’).
Játékvezetők: Ferenci Zsolt, Orbók Réka

BKG DSE-Fasor – AGYSE 1-2 (0-0): A második teljes játéknapot a BKG DSE Fasor és az AGYSE mérkőzése nyitotta. Szoros mérkőzést láthattunk a pályán, bár több támadása is volt a címvédőnek, a Fasor védelme remekül teljesített, így nem született gól az első félidőben. A második játékrészben kiegyenlítettebb játékot láthattunk. Mindkét csapat betalált ellenfele kapujába, de az AGYSE tudott eredményesebb lenni, 2-1-re megnyerve a találkozót.
Góllövők: Csengeri Borbála (33’); illetve Ilkei Nóra (27’, 47’).
Játékvezetők: Szatai János, Szűcs Ádám

 

Olcote HC – SZLG DSE 3-7 (0-2): A nap második mérkőzését az Olcote HC játszotta a Szent László DSE csapatával. A mérkőzésen a Szent László játéka dominált, az első félidőben 0-2 volt az állás. A második játékrész gólokban igen gazdag volt, összesen nyolc találtat született. 7-3-ra nyerte a Szent László a találkozót.
Góllövők: Józan Sára (27’, 49’), Barki Zsófia (48’); illetve Gerényi Kincső (17’, 40’), Tóth Délia (23’), Béres Katalin (26’, 28’), Bató Krisztina (29’), Herberth Kamilla (36’).
Játékvezetők: Ferenci Zsolt, Palotai Bálint

 

AGYSE – Olcote HC 9-4 (6-0): A következő mérkőzésen az AGYSE játszott az Olcote HC csapatával. A mérkőzésen minden a papírforma szerint alakult, hamar nagy előnyre tett szert a címvédő, magabiztosan, 9-4-re nyerte a találkozót.
Góllövők: Ilkei Nóra (8’ – büntetőből, 19’, 25’, 48’), Szabó Emese (9’), Szabó Orsolya (17’, 28’), Vereczkey Judit (22’), Pétsch Nóra (36’); illetve Barki Zsófia (33’, 45’, 46’), Gyurkovszky Nóra (43’).
Játékvezetők: Ferenci Zsolt, Szűcs Ádám

 

BKG DSE-Fasor – SZLG DSE 0-6 (0-4): A nap utolsó mérkőzésén a két gimnáziumi csapat találkozott egymással. A mérkőzésen végig a Szent László dominált, magabiztosan nyerte a mérkőzést 6-0-ra.
Góllövők: : -; illetve Fekete Réka (3’), Béres Katalin (5’, 13’), Tóth Délia (12’), Gerényi Kincső (30’), Herberth Kamilla (33’).
Játékvezetők: SZatai János, Józan Gábor

SZLG DSE – AGYSE 3-1 (1-0): Hat nappal az első összecsapás után ismét egymás ellen játszott a bajnoki cím két legesélyesebb csapata. A péntek esti mérkőzést ismét a Szent László kezdte jobban egy korai góllal. A címvédőnek több lehetősége is volt az egyenlítésre, de nem tudta helyzeteit gólra váltani, 1-0-s eredménynél szólalt meg a félidőt jelző duda. A második játékrészben két győzni akaró csapat küzdelmét láttuk a pályán, kemény csata zajlott a pályán. Mindkét csapat sikeres tudott lenni, de ezúttal a kihívó Szent László volt eredményesebb, 3-1-re nyerte a csúcsrangadót a gimnáziumi csapat, átvéve a vezetést a bajnoki tabellán.
Góllövők: Béres Katalin (9’, 49’), Szalisznyó Henrietta (39’); illetve Ilkei Nóra (43’).
Játékvezetők: Ferenci Zsolt, Palotai Bálint

Olcote HC – AGYSE 3-6 (2-3): A játéknapot az Olcote HC és a címvédő AGYSE csapatinak összecsapása nyitotta. A mérkőzést az Olcote kezdte jobban, egy korai góllal meglepték ellenfelüket. Nem várt sokat a címvédő a válaszra, a 15. percben kiegyenlítettek, két perccel később pedig már át is vették a vezetést. A félidőig mindkét csapat lőtt 1-1 gólt, így 2-3-as állással mentek pihenőre a csapatok. A második játékrészben a címvédő játéka dominált, rövid időn belül újabb 3 találattal növelték előnyüket. Az Olcote több kontra-támadást is vezetett a címvédő ellen, egy esetben sikeresek is voltak a mérkőzés utolsó szakaszában. Így 6-3-ra nyert a címvédő AGYSE.
Góllövők: Józan Sára (9’), Gyurovszki Nóra (25’), Barki Zsófia (43’); illetve Ilkei Nóra (15’, 17’, 38’, 39’), Szabó Orsolya (24’), Vereczkey-Váczi Erika (36’).
Játékvezetők: Palotai Bálint, Szűcs Ádám

 

SZLG DSE – BKG DSE-Fasor 6-2 (2-1): A játéknap második mérkőzését az Szent László - és a Fasori Evangélikus Gimnázium csapatinak összecsapása volt. Az első félidőben kiegyenlített játékot láthattunk, 2-1-es állásnál mentek pihenőre a csapatok. A második játékrészben kezdeményezőbb játékot mutatott a Szent László, ennek köszönhetően több lövésükből is gól lett. A találkozót 6-2-re nyerte a kőbányai gimnázium csapata.
Góllövők: Béres Katalin (5’, 23’, 27’), Fekete Réka (29’), Mészáros Tímea (46’), Kálmán Dorottya (50’); illetve Csengeri Borbála (10’), Tóth Zsuzsanna (37’ – büntetőből).
Játékvezetők: Petővári Balázs, Szatai János

 

AGYSE – SZLG DSE 3-2 (1-1): A délutáni programot a női bajnokság rangadója, a címvédő AGYSE és a kihívó Szent László DSE mérkőzése nyitotta. A találkozó igazi rangadó hangulatban telt, a csapatok legjobb tudásuk szerint játszottak. Az első találatot a Szent László szerezte, és majdnem a félidő végéig birtokolta előnyét. A 23. percben kiegyenlített a címvédő, így 1-1-es eredménnyel mentek pihenőre a csapatok. A második játékrész az elsőhöz hasonló színvonalban telt, veszélyes támadásokat láthattunk mindkét oldalon. A 41. percben átvette a vezetést a címvédő, amire pár percen belül érkezett a Lászlós válasz. A fináléban ismét az AGYSE tudott sikeres lenni, egy büntetőszögletből szerzett góllal 3-2-re megnyerte a rangadót.
Góllövők: Maria Williams (23’), Ilkei Nóra (41’, 47’); illetve Béres Katalin (9’), Herberth Kamilla (44’).
Játékvezetők: Ferenci Zsolt, Palotai Bálint

 

BKG DSE-Fasor – Olcote HC 1-2 (0-2): A játéknap utolsó mérkőzését a BKG DSE-Fasor és az Olcote HC csapatai játszották. A két csapat tavaly is nagy csatát vívott egymással, ez most sem volt másképp. Kiegyenlített játékot láthattunk a pályán, mindkét csapatnak több veszélyes támadása is volt, de az első játékrészben az Olcote tudott eredményesebb lenni, 0-2-es állással mentek a félidei pihenőre a csapatok. A második 25 percben a Fasor kezdett erősebben, ennek eredményeként szépíteni tudtak az álláson. Ezt követően már egyik csapat sem tudott eredményes lenni, 2-1-re nyerte a mérkőzést az Olcote HC csapata.
Góllövők: Gyarmati Luca (31’); illetve Józan Sára (21’ – büntetőből), Barki Zsófia (24’).
Játékvezetők: Szendrei Péter, Szűcs Ádám

Előzmények

 

A női bajnokságot egy előrehozott találkozó, a címvédő AGYSE és a BKG DSE-Fasor csapatainak mérkőzése nyitotta.

AGYSE – BKG DSE-Fasor 5 – 1 (2 – 1): Egy korai góllal hamar megszerezte a vezetést a Fasor, de pár perc múlva kiegyenlített a címvédő. A folytatásban végig dominált az AGYSE, 5-1-re nyerve a szezonnyitó találkozót.
Góllövők: Szabó Emese (4’, 43’), Ilkei Nóra (15’-büntetőből, 26’), Pétsch Nóra (38’); illetve Csengeri Borbála (3’).
Játékvezetők: Szatai János, Szűcs Ádám