A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Szlovénia – Magyarország 1 - 2
 907
Június 24-én vasárnap a Magyar Női Válogatott, a 2018-as felkészülési program tavaszi szakaszának lezárásaképp, edzőmérkőzést játszott Lipovci-ban Szlovénia ellen. A lányok remekül teljesítettek és Szalisznyó Henrietta duplájával (büntetőkorner, büntető) 2-1 arányban győztek. Gratulálunk!

 

 

Az utazó keret:

Álló sor: Bálint Andrea (Kapus), Tóth Zsuzsanna, Szatai Emma, Gerényi Kincső, Aguilar Réka Carolina, Fekete Réka, Laukó Fanni, Szalisznyó Henrietta, Gyarmati Luca, Szomor Gabriella (csapatkapitány), Vereczkey Judit (kapus)
Guggoló sor: Domokos Zsófia Odett, Hennel Georgina, Kovács Nikolett, Béres Katalin, Józan Sára, Barki Zsófia, Herberth Kamilla, Tóth Délia         
Stáb, segítők: Dávid Lászlóné, Orbók Réka, Ferenczi Zsolt (Szövetségi Kapitány)

 

Nagyon elégedet vagyok az eredménnyel és a csapat játéka rengeteg bíztató elemet mutatott, különösen a jövőre nézve. Rendkívül hosszú út áll még előttünk, valamint sok-sok munka és erőfeszítés vár még a lányokra, hogy a 2019-es Európa Bajnokságig egy minden tekintetben felkészült és megalapozott csapat utazhasson majd. Az első lépést azonban, mely legtöbbször a legnehezebb, a csapat megtette és bízom benne, hogy az elért eredmény csak tovább motiválja a kerettagokat és még hatékonyabban tudják majd elvégezni az előttük álló felkészülési programot.

Kifejezetten örülök, hogy egy igen bő 19-fős csapattal utazhattam a mérkőzésre és több rendkívül fiatal játékos is lehetőséget kaphatott a mérkőzésen. Az eredmény véleményem szerint nagyon bíztató, azonban kár volna messzemenő következtetéseket levonni belőle, vagy indokolatlan elbizakodottságra adni a fejünket.

Gratulálok a Csapatnak, de sok munka vár még ránk.

Ferenczi Zsolt, MGYSZ, Női Szövetségi Kapitány