A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

3 napos edzőtábor
 731
Idén július 4-6-a között érkezik Magyarországra érkezik az EHF HockeyMagic Caravan elnevezésű rendezvénye, ahol két profi, Hollandiából érkező edző tart a gyerekeknek foglalkozást, magyar edzők segítségével. Ez a rendezvénysorozat már évek óta fut az EHF támogatásával, az. eddigi tapasztalatok alapján ahol megfordulnak, ott visszatérő vendégekké válnak és szoros együttműködést tudnak kialakítani a rendező klubokkal / szövetségekkel. Fontos kiemelni, hogy bár ez a három nap teljes egészében a gyerekekről szól, de a részt vevő edzők hosszú távon is profitálhatnak belőle, így a három nap "trükkjeit' be lehet építeni a mindennapos edzéstervbe is. Az edzők: Tomislav Jaminic, az EHF Coaches 4 Europe Tier2-es edzőképzés egyik vezetője és Dick Besters. aki egy saját utánpótlás képzéssel kapcsolatos iskolát futtat Ronin Outdoor néven Hollandiában.

A háromnapos rendezvény minden klub számára nyitva áll. Jelenleg 35 gyereket tudunk fogadni a következő feltételekkel:

  • Helyszín: Főnix Pálya (Metro Sporttelep 1162 Budapest, Csömöri u. 158.)
  • Időpont 2018. július 4-6-ig. 9-16 óráig
  • Szervező: Magyar Gyeplabda Szakszövetség, European Hockey Federation
  • Részvételi díj: 12.000 Ft ami tartalmazza a felnőtt adag ebédet mindhárom napra. Az ebéd a nem messze található Happy Food & Coffee-ban
  • Korosztály: 8-18 éves korig lányok és fiúk.

Túljelentkezés esetén a szervezők jogköre eldönteni, hogy kibővítik-e a létszámot, vagy csak az első 35 jelentkező vehet részt. Jelentkezési határidő 2018. június 30. A gyerek érvényes TAJ kártyával kell, hogy rendelkezzen, aminek a másolatát a tábori napokra magával kell hoznia.

Angol nyelvtudás nem szükséges, a magyar segítők fordítanak.

Jelentkezni jelentkezési lap kitöltésével és a részvételi díj befizetésével lehet. A kitöltött jelentkezési lapokat Álló Marcell (06-20-980-3896) és Barki Bálint (06-20-9325-150) részére lehet leadni, vagy e-mail-ben megküldeni, a részvételi díjat készpénzben a fenti szervezőknek lehet leadni, vagy Álló Marcell ERSTE Banknál vezetett 11600006-90000006-12808066 bankszámlaszámra utalással teljesíteni. (Utalás esetén a közleménybe kérem írják be a résztvevő nevét és egyesületét.)

Előzmények

2018.04.10.: Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a Magyar Gyeplabda Szakszövetség idén is támogatja a nálunk harmadszorra megrendezésre kerülő HockeyMagic Caravan elnevezésű három napos EHF rendezvényt. 2018-ban Tomislav Jamicic és Dick Besters holland edzők július 4-től 6-ig tartják meg a tábort a Főnix pályán, melyre minden egyesületből várják a jelentkezőket. A szervezés még az folyamatban van, de az időpontot már be lehet írni a naptárba. További információk a táborról és a jelentkezés módjáról, majd a későbbiekben kerülnek kiírásra.

 A 2017-es szlovák és magyar HockeyMagic az EHF weboldalán