A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

I. Inter-League Cup Kartal
 1363
Együtt az egészséges életmódért! A mai bemutató mérkőzés játékosai a magyar gyeplabda válogatott és a Magyar Rákellenes Liga színeiben léptek pályára, hogy felhívják a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára és az egészségmegőrzésre, a sport jegyében. A tornát a Soroksári HC nyerte veretlenül, 100%-os teljesítménnyel, az Építők HC I. és a HK Spartak „EV” (SRB) csapata előtt. Beszámoló hamarosan…

 

Előzmények

2017.11.24.: A Magyar Gyeplabda Szakszövetség elkészítette a kartali I. Iterliga Kupa programját. A tornán 7 férfi csapat vesz részt (Soroksár, Építők 1-2, SZLG, Olcote, Szabadka, Újvidék). Női kupába sajnos nem volt csak 1 nevező csapat. A csapatok 1x25 perces meccseket játszanak, három mérkőzést szombaton, hármat vasárnap. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

2017.10.03.: 2017. november 24-26-között Kartalon, a sportcsarnokban rendezi a Magyar Gyeplabda Szakszövetség az I. Interliga terem kupa tornát. A tornára női és férfi csapatok jelentkezését várják a szervezők. Jelentkezési feltételek és részletek a meghívóban.
The Hungarian Hockey Federation organizes the I. Inter-League Cup Kartal indoor hockey tournament between 24th-26th November, 2017. Women and men hockey teams are invited by the organizers. Application conditions and details can be found in the invitation letter.