A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Elnökségi közlemény a BEK-ről
 740
A Magyar Gyeplabda Szakszövetség Elnöksége ezúton fejezi elismerését a Soroksár HC csapata részére a hétvégén megrendezett Challenge I csoportos Bajnokcsapatok Európa kupáján történt kiváló szerepléséért.

Az elnökség üdvözlete a Soroksár HC részére:

A tavaly az Építők HC által kivívott feljutás után a Soroksáriak magabiztosan kapaszkodtak meg Európa középmezőnyében. Az látható volt, hogy ezen a tornán volt három olyan csapat, amely még előttünk jár. Azt viszont a Soroksáriak a leghatározottabban bebizonyították, hogy nem a véletlennek köszönhető ez a jó szereplés. Tápai Tibor vezető edző, különös tekintettel a csapatot sújtó sérülésekre, megint kiváló munkát végzett.

El kell gondolkoznunk a továbblépés tekintetében. Mindenképpen sokkal több mérkőzést- méghozzá komoly erős csapatok elleni mérkőzést - szükséges játszanunk. A szakszövetség elnöksége fel kívánja emelni a hazai bajnokság mérkőzéseinek számát és támogatnunk kell komoly magas szintű felkészülési tornákat. Ebben nem akadályoz a – műfüves pálya hiányához hasonló- létesítmény hiány. Soroksár mellett Kartalon és Faddon is van jó berendezett létesítmény, ahol tudunk tornákat lebonyolítani.  Köszönetet mondunk a szervezőknek. A Szakszövetség csapata ( Láng András, Szűcs Ádám, Tömő Krisztina és Hennel Georgina) kiváló munkát végeztek. Külön ki kell emelnünk ezen felül Kiss Katinka teljesítményét is.. Jó volt az összhang a Soroksáriak és a Szakszövetség  között.  Volt néhány apró, de bosszantó szervezési hiba, de ezeket kiértékeljük és a jövőben jobban oda fogunk figyelni.

A jövő hét péntekén az elnökség részt vesz egy a „Generation Games” rendezvénnyel kapcsolatos megbeszélésen, azután egy kibővített értekezleten megbeszéljük mindkét témával kapcsolatos teendőinket.

Zsoldos András
alenök, Magyar Gyeplabda Szakszövetség