A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Eredmények
 729
Szerkesztőségünk – a HockeyAssistant csapat segítségével - feldolgozta a női és a férfi torna összes jegyzőkönyvét. Örömmel jelenthetjük, hogy a torna eddigi összes mérkőzésének eredménye a szokásos formátumban megtalálható weboldalunkon.

2016.08.20 00:05 Nők : Hollandia - Nagy-Britannia 3-3 büntetőkkel 3-5. A britek már a 9. percben, Lily Owsley révén megszerezték a vezetést. Hollandia a 16. perceben egyenlített (Kitty van Male), sőt a 25. percben Maartje PAUMEN góljával már vezetett az olimpiai címvédő. A holland öröm azonban csak egy percig tartott, mert a britek Crista Cullen góljával újra egyenlítettek. A 37. percben a holland Kitty van Male újra értékesített egy büntető kornert (3-2). Már mindenki azt hitte, hogy a hollandok megvédik az olimpiai bajnoki címüket, de az 52. percben a brit Nicola White újra egyenlített. A rendes játékidő 3-3-as döntetlennel zárult. Az igazi drámát a rávezetések hozták. Szinte hihetetlen, de a rendes játékidőben jól játszó hollandok 4 kísérletükből egyetlen egy gólt sem tudtak lőni, míg a britek 4-ből két alkalommal betaláltak (Helen RICHARDSON-WALSH, Hollie Webb). Ezzel Nagy Britannia nyerte az aranyat, míg a világbajnok (világkupa győztes) és londoni címvédő hollandoknak meg kellett elégedniük az ezüstéremmel.

2016.08.19 18:40 Nők : Németország – Új-Zéland 2-1. A német csapat már 2-0-ra is vezetett (Charlotte Stapenhorst, Lisa Schutze), de az új-zélandiak feljöttek, szépítettek (Olivia Merry) és az utolsó negyedben nagyon beszorították a németeket. Az egyenlítés azonban nem sikerült, így a bronzérmet a német lányok nyerték.

2016.08.18 23:50 Férfiak : Belgium - Argentína 2-4. Belgium korán, a 3. perceben megszerezte a vezetést (Tanguy Cosyns), de Argentína 10 perc alatt lőtt 3 góllal (Pedro Ibarra, Ignacio Ortiz, Gonzalo Peillat) megfordította a mérkőzést. Belgium a 3. negyedben 3-2-re szépített (Gauthier Boccard). A belgák a mérkőzés utolsó 2 percében lehozták Vincent Vanasch kapust, hogy kiharcolják a döntetlent, és a büntető lövéseket, de egy eladott labdából az argentin Auguistin Mazzilli besétált a kapuba és ezzel végleg eldöntötte a mérkőzést. Argentína, története során először nyert olimpiai bajnoki címet. Ilyen még nem volt a magyar televíziózás történetében: az M4 sportcsatorna - az MGYSZ kérésére - magyar kommentárral, élő, egyenes adásban közvetítette a férfi döntőt. Köszönjük M4!

2016.08.18 19:25 Férfiak : Hollandia - Németország 1-1 büntetőkkel 3-4. Drámai csatában, a rendes játékidőben elért 1-1 után, Németország büntető lövésekkel nyerte a bronzérmet Hollandia ellen. A büntető lövés során, a 22-esről indulva, 8 másodperc alatt kell gólt lőni.

1. Argentína
2. Belgium
3. Németország
1. Nagy-Britannia
2. Hollandia
3. Németország