A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Közvetítés az olimpiai gyeplabda tornáról?
 682
A Magyar Gyeplabda Szakszövetség elnöksége levélben fordult az MTVA Sportosztályához, melyben azt kérte, hogy a sportcsatorna tűzze műsorra az eddig mellőzött olimpiai gyeplabda tornát.

  • 2016.08.12. 12:48: Viszont jó hírünk is van! Ugyan az MTVA még nem válaszolt az MGYSZ levelére és kérésére, de ha jó időben vagy számítógép (és Internet) közelében, akkor az M4 Sport weboldalán megnézhetsz néhány mérkőzést (online stream).

 

Tisztelt Szőke-Tasi Zoltán Főszerkesztő úr!

A Magyar Gyeplabda Szakszövetség nevében fordulok Önhöz.

Nagy örömet okoz nekünk sportkedvelőknek, a magas színvonalú olimpiai közvetítés, amit szinte folyamatosan nyújt számunkra az M4.

Nagy fájdalmunk viszont, hogy a mi sportunkról, a gyeplabdáról sajnos nem láthattunk közvetítést, még összefoglalót sem.

Mivel hazánk a 2024-es Olimpia szerintünk esélyes pályázója és itthon a gyephoki indokolatlanul mostohán kezelt, fontos lenne, már most megkezdeni ennek az izgalmas, látványos és érdekes sportnak a népszerűsítését.

A különböző sportközvetítések és azok ismétlése mellett érdemes lenne időnként gyeplabdamérkőzéseket, vagy annak összefoglalóit bemutatni.

Kérem, hogy fontolják meg kérésünket, és segítsék ezt a hazánkban 1924-óta űzött sportot abban, hogy visszanyerje korábbi nimbuszát, ismertségét és elismertségé. (1936-ban részt vettünk az Olimpián.)

Segítségüket előre is köszönöm.

Üdvözlettel,

Ferenczi Ferenc    
Alelnök  
Magyar Gyeplabda Szakszövetség