A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Építők HC U14 Pozsonyban
 794
2016. június 12-én, vasárnap délután Pozsonyban vendégszerepelt az Építők HC U14-es gyeplabda csapata. A kék-fehérek a szlovák KPH Rača-val játszottak egy barátságos mérkőzést. A mérkőzést a KPH Rača nyerte, 7-5-re.

Herberth Balázs, edző, Építők HC U14: Az Építők HC U14-es csapatával (egy U16-os játékossal kiegészülve) Pozsonyban jártunk, ahol egy nagypályás(!) barátságos mérkőzést játszottunk a vendéglátó a KPH Rača csapatával. Ez a mérkőzés jó lehetőség volt arra, hogy lemérjük ősz óta meddig jutottunk. Míg tavaly novemberben sima 10 gólos vereséget szenvedtünk, addig tegnap fej-fej mellett haladtak a csapatok, felváltva estek a gólok és vezettek a csapatok. Csak a mérkőzés végére kerültünk kétgólos hátrányba, amit már nem tudtunk ledolgozni. Nem csak az eredmény (5-7), de a játék képe is bíztató volt, azt gondoljuk, hogy ebben jelentős része volt az MGYSZ tehetséggondozó programjának, aminek keretében az Építők HC játékosai (is) több nagypályás edzőmérkőzést is játszhattak. Az eredmény azért is jó, mert ilyen minőségű pályán itthon nem tudunk edzeni, míg a KPH Rača értelemszerűen élvezte a hazai pálya miden előnyét.

 

A mérkőzés végén informálisan meghívást kaptunk egy ősszel induló U16-os nagypályás fiú-lány vegyes bajnokságra, aminek alapjait a magyar és szlovák csapatok alkotnák. A részletek kidolgozása folyamatban van, de ha a jelenlegi játékoskeretünk megmarad, az Építők HC akár egy teljes csapattal is tud indulni. (További képek az Építők HC Facebook oldalán)