A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Védekezzünk, vigyázzunk egymásra, de sportoljunk!
 128
A Magyar Gyeplabda Szakszövetség Elnöksége a fenti jelszó jegyében október 25-én vasárnap barátságos mérkőzéseket szervez a Zuglói sportcentrumban. Először 11 órai kezdettel a magyar női válogatott a szenior válogatottal játszik, majd 13 órától az u19-es fiúválogatott - felnőtt férfiválogatott mérkőzésre kerül sor.

A mérkőzések után, immár maszkokban- melyet a szakszövetség biztosít- közös fotót szeretnénk készíteni. A mérkőzések célja, természetesen a sportértéken felül annak a kihangsúlyozása, hogy a járványügyi helyzet ellenére is, megfelelő körültekintéssel sportoljunk, erősítsük testünket, lelkünket, ne engedjük közösségeink széthullását.

A csapatok szervezését a szövetségi kapitányok intézik. Minden érdeklődőt nagy szeretettel várunk.

Közlemény:

Ezúton szeretnénk a közelmúlt egy kedélyborzoló eseményével - a pályafoglalással - kapcsolatos közleményt kiadni. Október 19-én délelőtt Zsoldos András szakszövetségünk alelnöke Hámori György igazgató úrral megbeszélést kíván folytatni a Zuglói Varga Zoltán sporttelep használatainak feltételeiről (időpontfoglalások, öltözőhasználat, eredményjelző tábla használatának újbóli engedélyezése...)