A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

II. forduló
 172
A szezon egyik legfontosabb mérkőzésével folytatódott a férfi NB1-es bajnokság: a címvédő Soroksári HC-t a kihívó Építők HC csapata fogadta. A rangadót a Soroksári HC 6-2-re nyerte.

Építők HC – Soroksári HC 2-6 (1-3): A mérkőzést a piros mezes címvédő együttes kezdte jobban, az első 15 perc után már 3-0-ra vezettek. A második negyedre rendbe szedte sorait az Építők, nagyobb tempót diktálva több veszélyes támadást is vezettek a kékek, a 24. percben sikerült is szépíteni az eredményen. 1-3-as állásnál mentek a félidei nagyszünetre a csapatok. A harmadik 15 percben ismét a címvédő játszott jobban, újabb két góllal tudták növelni előnyüket. Az utolsó negyedben mindkét csapat eredményes tudott lenni, de a gólkülönbség már nem változott. 6-2-re nyerte az ősz rangadóját a címvédő Soroksári HC
Góllövők: Löschnig Tamás (24’), Herberth Csaba (57’); illetve Farkas Imre (6’), Zsoldos András (7’, 14’), Losonci Zoltán (34’), Ficzere Zsombor (35’), Ujvári Viktor (54’).
Játékvezetők: Beszeda Gergő, Petővári Balázs

Előzmények

 

Szeptember utolsó előtti szombatján elkezdődött a 2018-2019-es a nagypályás magyar gyeplabda szezon. Az első NBI-es mérkőzést a címvédő Soroksári HC játszotta másik csapatuk, a Grassalkovich-Soroksári HC ellen.

Soroksári HC – Grassalkovich Soroksári HC 3-1 (1-1): Kiegyensúlyozott mérkőzést láthattunk, mindkét oldalon meg-meg villanó, látványos egyéni megmozdulásokkal. Szoros, 1-1-es félidő után a címvédő elkezdett nyomást gyakorolni ellenfelére. Ennek meg is lett az eredménye, két újabb találattal a címvédő Soroksári HC 3-1-re nyerte első mérkőzését.
Góllövők: Ficzere Zsombor (9’, 50’), Tápai Márk (36’); illetve Beszeda Gergő (4’).
Játékvezetők: Deli Dániel, Wesselényi Farkas