A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

II. forduló
 85
Az Építők HC és a magyar gyeplabdában újoncnak számító Piros-fehér HC csapatainak összecsapásával folytatódott az utánpótlás bajnokság. A gyerekek izgalmas, gólokban igen gazdag mérkőzést játszottak a zuglói Varga Zoltán Sportpályán. Sajnos érvényes sportorvosik hiányában tét nélkül zajlott a mérkőzés, így a hivatalos végeredmény 3-0 az Építők HC javára. Ennek ellenére jót játszottak a fiatalok a pályán, és reméljük ez a jövőben is így lesz.

Megállapított eredmény. Az Piros-Fehér HC játékosainak nem volt érvénes sportorvosi igazolása.

Építők HC – Piros-Fehér HC 3-0
Góllövők
Játékvezetők: MAJOR Márk, CSATÁRI Vince

Előzmények

 

Szeptember utolsó előtti szombatján elkezdődött a 2018-2019-es a nagypályás magyar gyeplabda szezon. Az U14-es utánpótlás bajnokság rögtön Soroksár-Építők rangadóval indult.

Soroksári HC – Építők HC 10-6 (5-3): A címvédő Soroksár és az Építők HC fiataljainak összecsapása nyitotta az új bajnoki szezont. A mérkőzést a fehér mezesek kezdték jobban, hamar 2 gólos előnyre tettek szert az Építők fiataljai. Az első húsz percben izgalmas csatát láthattunk a két csapat játékosai között, szoros 5-3-as eredménnyel mentek a félidei pihenőre a csapatok. A második játékrészben a helyzetkihasználás döntött, melyben a Soroksár fiataljai bizonyultak jobbnak. 10-6-ra nyerte a címvédő csapat a szezonnyitó mérkőzést.
Góllövők: Csőgör Martin (13’, 14’, 19’, 20’, 21’, 22’, 24’), Semsei Bertalan (19’, 27’, 39’); illetve Herberth Huba (8’), Wesselényi Miksa (9’, 18’, 26’), Szabó Beni (33’, 36’).
Játékvezetők: Major Márk, Csatári Vince