A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Bajnok a Soroksári HC
 1049
Mint a felnőtteknél, az U14-ben is veretlenül, 100%-os teljesítménnyel lett bajnok a Soroksári HC. A második helyen az Építők HC, a harmadikon szabadkai HK SpartakEV Subotica, míg a negyediken Főnix MSE végzett. A torna gólkirálya, Csőgör Martin (Soroksári HC, 15 gól) lett, míg legjobb kapusnak Szuchy Balázst (Martin (Soroksári HC) választották meg a csapatvezetők. Gratulálunk minden résztvevőnek!

 

Előzmények

2017.10.11.: A második fordulóval folytatódott az U14-es Interliga. Az első mérkőzésen az Építők HC 5-1-re győzött a HK Spartak EV Subotica ellen. A második mérkőzésen a szabadkai fiatalok 4-0-ra verték az Főnix MSE csapatát.

Építők HC – HK „Spartak EV” Subotica 5-1 (4-1): A játéknap első utánpótlás mérkőzését az Építők HC és a szabadkai HK „Spartak EV” Subotica csapatai játszották. A mérkőzésen az elejétől a végéig a fehér-kék mezes Építők dominált, két gyors góllal magabiztos vezetésre tettek szert az 5. és 6. percben. Nem adták könnyen magukat a szabadkaiak sem, a 8. percben egy kontrából szerzett góllal feljebb zárkóztak. A félidőben még két találat született, mindkettők az Építők szerezte a 13., illetve a 19. percben, így 4-1-es állással fordultak a csapatok. A második játékrészre összeszedte magát a szabadkai Spartak, sorra hárították ellenfelük támadásait, és nekik is voltak veszélyes helyzeteik. A félidő egyetlen gólját a magabiztos előnyre szert tevő Építők szerezte a mérkőzés vége előtt egy perccel, beállítva az 5-1-es végeredményt   
Gólszerzők: Szóga Zsigmond (5’, 6’, 39’), Matuszka Márk (13’, 19’); illetve Kostic Djordje (8’)
Játékvezetők: Szalay Balázs, Petővári Balázs

Főnix M.S.E. – HK „Spartak EV” Subotica 0-4 (0-2): A napot a Főnix M.S.E. és a vasárnap duplázó szabadkai HK „Spartak EV” Subotica csapatai-nak összecsapása zárta. A mérkőzést győzni akarással kezdték a csapatok, nagy csatát láthattunk a pályán remek teljesítményekkel. A vezetést a szabadkaiak szerezték meg az 5. percben büntetőszöglet gólra váltásával. A fekete mezes Főnix több veszélyes támadást is vezetett, de gólt nem tudtak szerezni belőlük. A következő találat a 15. percben született, egy támadás gólra váltásával már 2-0-ra vezettek a szabadkaiak. Félidőben maradt a két gólos különbség. A második 20 percben a Főnix vezetett több veszélyes támadást, de ellenfelük sem adta könnyen magát. Hosszú harcok után a szabadkaiak 38. és 40. percben szerzett találataival beállították a 0-4-es eredményt.   
Gólszerzők: Makai Dominik (5’), Kosztics Djodorje (15’, 38’), Bosnjak Mark (40’).
Játékvezetők:Vuleta Gergely, Wesselényi Farkas

Előzmények

Elkezdődött az U14-es Interliga is. Az első fordulóban a soroksáriak a szabadkai HK Spartak EV Subotica csapatát fogadták. A másik mérkőzésen az Építők – Főni MSE csapatai találkoztak. Immár hagyomány, hogy a fiatalok mérkőzését az NBI-es mérkőzések után rendezik, így nagyobb figyelmet kapnak a fiatalok.

Soroksári HC – HK „SpartakEV” Subotica 4-1 (2-1): Az U14-es Interliga első mérkőzését a piros-fekete Soroksári HC és a kék mezes szerb HK „SpartakEV” Subotica csapata játszotta. A mérkőzésen az első percektől a Soroksári HC dominált, már a 9. percben megszerezték a vezetést, két perccel később pedig már két góllal vezettek szerb ellenfelük ellen. Természetesen nem hagyta magát a kék mezes szabadkai csapat, több veszélyes támadásuk is volt, a 20. percben sikerült is az egyiket gólra váltaniuk. Így 2-1-es állással mentek a félidei pihenőre a csapatok. A második játékrészt egyenlő félként kezdték a csapatok, de pár perc elteltével visszavette az irányítást a Soroksár. A húsz percesfélidő közepén két gyors góllal már hárommal vezettek. 4-1-es Soroksári győzelemmel zárult az idei bajnoki szezon első utánpótlás találkozója.
Gólszerzők: Stein Zsolt (9’, 11’, 31’, 32’); illetve Makai Dominik (20’).
Játékvezetők: Vuleta Gergely, Wesselényi Farkas

Építők HC – Főnix M.S.E. 6-3 (4-2): A vasárnapi játéknapot az Építők HC és a Főnix M.S.E. U14-es csapatainak összecsapása zárta. A leggólgazdagabb találkozót a tavalyi U14-es bajnok Építők kezdte jobban, a 2. percben már megszerezték a vezetést, a 11. percre pedig már 3-0-ra vezettek. nem hagyták magukat a fekete mezes Főnixes gyerekek sem, a 13. percben válaszolni tudtak az Építők góljára. A félidőben még két találat született, először az Építők szerzett gólt, majd a 20. percben a Főnix. 4-2-es állással mentek pihenni a csapatok. A szünetről visszatérve az Építők uralta a játékot, a 22. percben már 5-2-re vezettek. A játékrész közepén még további két találatot láthattunk, előbb a fehér-kék Építők, majd a fekete mezes Főnix talált a kapuba. 6-3-as eredménnyel zárult a találkozó.
Gólszerzők: Szóga Zsigmond (2’, 14’, 28’), Wesselényi Miksa (8’), Herberth Csaba (11’), Matuszka Márk (22’); illetve Józan Sára (13’), Csíki Noel (16’), Szatványi Tamás (33’).
Játékvezetők: Szalay Balázs, Majer Bence